неделя, 28 септември 2008 г.

he wasn't good enought for her

hello.. (:
mood: мм, учещо.

Между двете упраженения по френски ме хвана вдъхновението и - ето ме тук. Няма да пиша за себе си. (Тук всички припадат от шока. XD Не, не съм чак такъв нарцис, така че сега ще пиша за друг.)
Днес, докато слушах една песен, внезапно се сетих за двама познати. Момчето, голям пич, а момичето, абсолютна лигла. Но, да се върнем.. Пичът здравата беше хлътнал по девойката, ама много сериозно. Пък тя го разиграваше като за световно. Накрая той се отказа. И тя осъзна какво губи. Естествено, след няколко дни престана да й пука. И така докато не се събрахме заедно и той не я видя да излиза с един тъпанар. Това, че и тогава още му пукаше доказва, че наистина я заслъжаваше. И може би ако му бе позволила да се впише в живота й той щеше да бъде най хубавото нещо, което й се бе случвало. Но, не. Той не бе достатъчно перфектен за нея.
Идея си нямате колко ме е яд, че момчето се хвана с нея. Че трябваше да страда (не съм го казала аз XD), за да разбере, че тя е много под неговото ниво. И въпреки всичко той все още я иска. И все още 'му светят очичките', когато е около нея. И тя е все същата тъпанарка..
sorry girl but you missed out (:
И така..

песен:


He wanted her, she'd never tell
secretly she wanted him as well.

But all of her friends stuck up there nose
they had a problem with his baggy clothes.

He was a skater boy, she said see ya later boy
he wasn't good enought for her
She had a pritty face, but her head was up in space
she needed to come back down to earth.

Няма коментари:

Публикуване на коментар